November 26, 2013

Harta duniawi

Semoga berbahagialah kamu demi mengejar HARTA di dunia dan di akhirat kelak. Yang mahu dicapai yang nak dikejar itu insyaAllah kamu akan dapat yang dikendong sahaja dicicirkan, adakah kamu peduli? 



WaAllahuallam.....

15 comments:

  1. setuju keduanya pun perlu ada ttp yg lebh utam utk akhirat

    ReplyDelete
  2. dunia adalah hanta tuk sementara...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. hehe walaupun bukan class sastera dulu tapi saya mampu :D

      Delete
  4. Hehe seelok-eloknya di-balancekan harta dunia harta akhirat ilmu dunia ilmu akhirat. In Shaa Allah selamat..

    ReplyDelete
  5. Paling penting hendaklah bersederhana dalam melakukan apa jua perkara. Over sangat pun, benda elok boleh jadi tak elok.

    ReplyDelete
  6. lebihkan yg di "sana"... yg di sini bknnya boleh bawak ke "sana".... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. disana tu yang kekal disini hanya pinjaman semata-mata hehehe

      Delete

Repair gelang Pandora putus....

Gelang pandora putus.. apa nak buat??? Pandora kat Malaysia ni x tawar kan service repair tak kira korang nk bayar sekalipun. kalau...