February 21, 2015

Afamosa.

Kadang kadang hal dunia ni terlalu serabut kalau dipikirkan. Datang nye bertimpa timpa apa ingat mudah ke nak hadap semuanya. tak tahu nak buat cam ne. Nak difikir pening nak disetelkan tak tersetel setel !!!!
huh Okeyla! mkn tengah hari gi kedai laa. itu da cukup buat kau gembira ke?? Hihihi suben kita kerja kita je yg nak makannyaa....huhu :)


Cuti ni suben bawak gi Afamosa :) ok la gi minggu org tk start cuti lagi... Org tk ramai boleh pusing naik bape kali pun laa cuma tinggal berani ngan tak berani je nak repeat hahaha 








3 comments:

Repair gelang Pandora putus....

Gelang pandora putus.. apa nak buat??? Pandora kat Malaysia ni x tawar kan service repair tak kira korang nk bayar sekalipun. kalau...