September 24, 2015

dietdietdiet

Semangat berkobar untuk diet. Yang sering Kali sy tangguh tangguh "esokla" "arghh " esokla"... Dah makan ketupat rendang ayam daging Dan air Manis bergelen gelen kan?
"ESOk mulai in dietnyaaa.. Ayuhh "
Selamat hari raya aidiladha 

September 23, 2015


"Bila kita mendoakan terbaik utk org lain insyaAllah kita akan dapat yang terbaik juga dalam hidup kita"

September 22, 2015

Berapa harga makanan sepinggan yang korang sanggup bayar?

Da banyak minggu makan dekat dalam office je bawa makanan dari rumah. semalam mood makan kat luar. sekali masuk kedai tepanyaki
woooo RM 16.90 sepinggan!!

aku berlalu pergi tak sanggup aku nak bazir jumlah banyak tu hanya untuk semangkuk kecil nasi taugeh 2 sudu daging goreng kicap 2 sudu.. aku akan makan makanan mahal cuma untuk merasa diwaktu gaji haha tu pun sebulan 2 kali atau mungkin seminggu sekali.

kedai tu penuh dengan pelanggan. aku cuma fikir berapa agaknya harga yang korang sanggup bayar untuk sepinggan nasi hari2 korang tu?

September 20, 2015

maze runner scorch trials vs no escape

1 malam hari tu kitaorg tgk 2movie sekaligus.


Utk maze runner scorch trials ni mcm tk berapa best Sgt banding dengam maze runner 1 lagi best kot. Bg aku cite cite tergantung. Dan jln cerita tak jelas. Tp tak tau la lain org lain pandangan dorg kan. Maze runner 1 cukup faham cerita mcm mana masuk situ nak keluar Dr situ musuh siapa yg part 2 ni tk jelas sgt Huhu




Yang kedua movie no escape. Ni best boleh bagi 5bintang.. Lepas da tgk mcm takut je nak melancong ke luar. Dan bila tgk ni mula rasa risau dengan keadaan negara kita yang kadang2 selalu buat perhimpunan. Humm





September 14, 2015

kunci kereta tinggal

Pagi Ahad tak tentu arah dari pagi tu. nak ke pasar tani tak boleh ke kedai tak boleh gi rumah mak tak boleh nak keluar tak bolehhhhhh arghhh pentingnya kereta. mcm mana la org duk kutuk #sayazahra tu. cuba bagitahu mcm mana nak naik public transpot kalau rumah bukan tepi jalan raya besar utk kita amek bas? apatah lagi nak ke stesen lrt?? tengah hari tu mintak abg ipar hantakan ke stesen lrt hanta pakai kereta pun amek masa stgh jam baru sampai stesen. (walaupun dibayangi viral pak cik gatal dlm lrt tu nak tak nak kene naik gak huhu) nak ke kedai pun jauh apatah lagi nak ke tempat kerja?
ini bercakap soal keperluan bukan soal tak bersyukur. 

Sym 250 abang..

Jangan x tau moto ni mampu sampai ke perak hehe Dah sampai lepas 3jam hehe Berbekalkan GOPRO atas kepala dapat la ambil sedikit vi...