September 24, 2015

dietdietdiet

Semangat berkobar untuk diet. Yang sering Kali sy tangguh tangguh "esokla" "arghh " esokla"... Dah makan ketupat rendang ayam daging Dan air Manis bergelen gelen kan?
"ESOk mulai in dietnyaaa.. Ayuhh "
Selamat hari raya aidiladha 

7 comments:

  1. so, dah masuk oktober ni, dah mula ke belum dietnya??

    ReplyDelete
  2. kat rumah satu jug buat air lemon..minum time waktu pagi.

    ReplyDelete
  3. biasa la tuh.. selamat berdiet..

    ReplyDelete
  4. Macam mana ada perubahan tak berat badan :D

    ReplyDelete
  5. Macam mana ada perubahan tak berat badan :D

    ReplyDelete
  6. lama oii tak singgah..hehe air detox ke tu? ;p

    ReplyDelete

Dalam baca blog2 ni saya lebih suka yang isinya santai untuk dibaca.. Tentang diri dan pengalaman.. Baca x boring dan byk nak di comment heh...