October 30, 2015

convo conco convo

Alhamdullilah... habis dengan jayanya TANPA repeat paper hihihi terima kasih mak abah yang luangkan masa amek hanta ke class sewaktu tkde kereta.. terima kasih suamiku sayang sebab uruskan hal convo bini. sehari sebelum convo demam teruk baring je, suami tolong iron kan baju dan ready kan semua keperluan untuk convo.. i love u so muchhh hehe

akak lebih berkeyakinan sekarang hihi :DD

6 comments:

Cabut gigi bongsu

Gigi bongsu sakit dah banyak minggu da. Hari ni gi terus nak cabut. Cabut di klinik gigi kerajaan dalam pulapol... Kene bius 4kali ada ra...