April 5, 2018

Rockbund fishing chalet


Rockbund fishing chalet
Marina island, lumut perak.
1 mlm RM 371 (RM 350 + RM 21 gst)
2 bilik setiap bilik ada 2katil single + ruang tamu ada tv bersama 4biji kerusi plastic boleh buat santai2 duduk luar. Kat sana mmg keje usung kerusi plastik tu sana sini hehe
Bersama mil fil... 






Harga termasuk sarapan untuk 4org. Makanan tak byk sgt tp sdp2 belaka kopi dia umppp sgt dan view nk makan adudududu cantik sgt...




Bagi saya cantik la tempat ni. Tk perlu seberang ke pangkor kt lumut pn boleh dapat view cm ni... Ha tempat ni mengadap pulau pangkor. Ada la time2 ferry akan lalu depan ni ada gak kapal TLDM lalu tp di awal pagi x perasan pulak masa tu... Kira mcm setiap untuk 2 buah rumah kot diantara nya ada pelantar utk pancing ke duk santai2 ke. Kerusi tu sila angkut dr dlm rumah.. Kongsi2 la. Tp masa ni kitaorg pergi jumaat sabtu. Jumaat x ramai. Sabtu ramai atas pelantar tu korang kene kongsi2. 

Santai2 tkde aktiviti sgt boleh sewa basikal @ berbq. Untuk kaki pancing tempat ni kira syurga utk kaki pancing. 







8 comments:

  1. nais...
    tiap kali baca review tempat ni mesti rasa nak pergi, siap check kalendar. tapi bila ada peluang (budget) last2 lupa jugak...

    ReplyDelete
  2. dah pernah pergi dah.. buat reunion kat sini sambil manciong.. malam buat bbq tepi laut.. mmg layan..

    ReplyDelete
  3. ermmm.. boleh masukkan dlm next year plan sbb tahun ni dah pergi tempat lain

    ReplyDelete

Sym 250 abang..

Jangan x tau moto ni mampu sampai ke perak hehe Dah sampai lepas 3jam hehe Berbekalkan GOPRO atas kepala dapat la ambil sedikit vi...