May 12, 2018

Repair gelang Pandora putus....




Gelang pandora putus.. apa nak buat???
Pandora kat Malaysia ni x tawar kan service repair tak kira korang nk bayar sekalipun. kalau putus pn kalau dalam tempoh warranty 1tahun. Dia terus akan ganti baru..

Korang terus call HQ pandora di Ampang Point cite sikit. Dorang memang nak resit untuk apa2 permintaan customer.. Sebab aku ada tny org lain yg ada mslh sama yg direct comment kt page pandora. Semua ckp takkan dilayan kalau xde resit. Dorang terus repair di kedai silver tp yg x best akan cacat sikit kat part yg terrputusss...

Kesimpulannya, aku terus call HQ ampang point Pandora. Cakap elok2 ada sorang staff ni sgt baik setuju nk tlg tnpa ada resit. Sbb aku ckp mana nk dpt resit sy beli 4tahun lepas... nama staff Aina. Cuba korg nanti terus sebut nama dia hahahaha bila nk repair tu tauuuuuuu

3hari je siap dengan perkhidmatan tu adalah percumaaaaa

Sym 250 abang..

Jangan x tau moto ni mampu sampai ke perak hehe Dah sampai lepas 3jam hehe Berbekalkan GOPRO atas kepala dapat la ambil sedikit vi...