August 24, 2018

Dalam baca blog2 ni saya lebih suka yang isinya santai untuk dibaca.. Tentang diri dan pengalaman.. Baca x boring dan byk nak di comment hehehe


Kami ke genting outlets..
Kedai2nye bg saya tak berapa menarik. Foodcourt pun tk meyakinkan utk makan sb ada tulis NO PORK je.... bersebelahan dgn foodcourt tak halal pulak tu.
Jalan2 hirup udara sejuk ok. Theme park semua x siap lg.. Harap bila da siap jgn la mahal mahal ye




August 12, 2018

*umur da 25++ tp perasaan masih muda... Secara amnya ak baru berkerja dalam sektor awam agak kejutan sikit sb da lama keje swasta suasana cina. Cina xde kata ganti diri mcm kakak abg makcik pakcik. Biasa i you je..
Memula masuk ada segelintir perempuan dalam pejabat ni dalam golongan 45++. Terus mulut ak ni panggil dorg makcik. Tp dorg sentiasa bahasakan diri akk. Ak pn rasa x sesuai pgil makcik sb ak bkn 17thn (time sekolah semua org tua makcik pkcik) skrg ak pn pndai pgil akk.

Tapi bab laki klo sebaya ayah ak ni.. Mm msh pgl dorg pkcik haha or nama klo x berapa tua.. Pnh jgk kwn ak tegur suruh pgil abg la...waaaaaa cannot abg geli.. Tk tau knp.....

Sym 250 abang..

Jangan x tau moto ni mampu sampai ke perak hehe Dah sampai lepas 3jam hehe Berbekalkan GOPRO atas kepala dapat la ambil sedikit vi...